HOG Technologies

Hog Technologies osnovao je 1988. predsednik i izvršni direktor, James P. Crocker. Kompanija je inicijalno počela da se bavi čišćenjem pod pritiskom, pre svega servisirajući stambene zajednice. Ubrzo se pojavila prilika da se voda sa visokim pritiskom koristi za uklanjanje oznaka na putevima. Gospodin Crocker bio je fasciniran brzinom kojom su markacije uklonjene i sposobnošću da se uklone tako čvrsti materijali bez znatnog oštećenja površine puta. Originalni štitnik za pruge razvijen je 1997. godine jer je kompanija želela da razvije mašinu koja bi mogla da vrši uklanjanje trotoara sa gotovo savršenim i ponovljivim performansama. Kroz rigorozna istraživanja i razvoj, sistem obeležavanja i postavljanja gume za uklanjanje gume sa trake Hog nastavlja da se poboljšava u performansama i sada deluje u 56 zemalja širom sveta.

GFP doo kao predstavnik kompanije HOG za države Zapadnog Balkana, vrši usluge skidanja gume sa aerodromske piste, kao i demarkaciju horizontalne signalizaijce.

Kompanija GFP doo poseduje mašinu STRIPE HOG SK7500 kojom efikasno možemo da realizujemo najizazovnije zahteve na tržištu.

Brošuru mašine sa kojom radimo možete pronaći ispod slika.

GrindLazer HP RC1625 G

Designed for high-volume marking removal

GrindLazer HP RC1640 H

Designed for high-volume marking removal

GrindLazer HP RC820 H

Designed for high-volume marking removal

RoadLazer

Striping System

ThermoLazer

Thermoplastic Handliner

GrindLazer

Superior grinding solutions

LineLazer V 250mma 98:2

Hydraulic Ride-On 2-Component Striper

LineLazer ES 1000

Airless Line Striper - prvi električna mašina za obeležavanje

LineDriver

Ride-On System za obeležavanje


  • 1
  • 2